Africa here we come! - Reisverslag uit Zeist, Nederland van Edwin en Lisette - WaarBenJij.nu Africa here we come! - Reisverslag uit Zeist, Nederland van Edwin en Lisette - WaarBenJij.nu

Africa here we come!

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Edwin en Lisette

16 Maart 2010 | Nederland, Zeist

Jambo!

Nog maar twee nachtjes slapen en EdenLiset gaan weer een reisje maken! Dit keer worden ze vergezeld door Lisette's ouders Rob en Ans. Het belooft een avontuurlijke reis te worden! Allereerst verblijven we vier dagen in Zuid Afrika, o.a. in het Kruger Park. Hierna rijden we door het binnenland van Mozambique richting de kust. Als dit allemaal goed gaat, vervolgen we onze weg naar de hoofdstad van Mozambique, Maputo (en anders ook want we moeten toch naar Maputo). Waarschijnlijk kunnen we na dit avontuur wel wat normaliteit gebruiken en reizen we naar Swaziland. We eindigen onze reis in een privé reservaat in Zuid-Afrika.

Als we internet tegenkomen en niet te druk zijn met luieren en leeuwen spotten plaatsen we af en toe een berichtje!

Groet,
Ed en Liset

• 16 Maart 2010 - 19:13

Miran:

Afrika rules! Circle of life for real.
    Suc6 met het vinden van 'the big 5'en geniet van de natuur en de gezelligheid met elkaar.

• 16 Maart 2010 - 19:37

Wendy:

Joepie!!! Het is bijna zover...Geniet ervan...heel veel plezier met zn allen en doe voorzichtig!
    Liefs van ons

• 16 Maart 2010 - 22:37

Susana:

Heej wereldreizigers! Het wordt vast weer een mooie reis: geniet ervan! Veel liefs, Suus