Foto's & video Mallorca - Reisverslag uit Zeist, Nederland van Edwin en Lisette - WaarBenJij.nu Foto's & video Mallorca - Reisverslag uit Zeist, Nederland van Edwin en Lisette - WaarBenJij.nu

Foto's & video Mallorca

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Edwin en Lisette

24 Juli 2007 | Nederland, Zeist

Als iemand ons had verteld dat het herfst zou zijn in Nederland, waren we lekker in Spanje gebleven! Helaas zit ons weekje er al weer op, maar hierbij wat foto's en een videootje van Edwin die op de bus wacht. Oh ja, vergeet niet af en toe onze site te bezoeken want over 2,5 week gaan we alweer dansen in Zwitserland tijdens de Streetparade! Tot dan!

• 24 Juli 2007 - 12:56

Edwin:

Ja,.................................................................................................................................................................ik wil terug!!

• 25 Juli 2007 - 20:28

Ans:

Leuke foto's, zou er momenteel erg graag naar toe willen gaan. Zo te zien hebben jullie lekker genoten!

groetjes en tot de volgende reis naar Zwitserland.

• 26 Juli 2007 - 12:04

Ferdi:

mooie foto's, ziet er mooi uit daar! site begint er ook steeds beter en voller uit te zien :P