Mahe
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Edwin en Lisette
16 Juni 2009 | Seychellen, Victoria
Een kort berichtje om te laten weten dat we na een lange reis goed zijn aangekomen op Mahe! De reis ging heel voorspoedig en na landing waren we snel door de douane. De bus won het al snel van de taxi en binnen 10 minuten hadden we een bus naar de hoofdstad Victoria. De bus zat tjokvol lokale bevolking en het was nog een hele uitdaging om met rugzak op de rug en een op de buik te blijven staan terwijl de buschauffuer zijn kunstjes liet zien tijdens de ochtendspits. Na overgestapt te zijn op een tweede bus kwamen we na een uurtje aan in onze accommodatie. Dit bleek geen studio-tje maar een halve villa die veel te groot is voor ons tweeen! Het uitzicht is prachtig over de Indische Oceaan.
Later meer! Mijn mobiel werkt niet of vrijwel niet en de batterij lijkt ook een beetje het loodje te hebben gelegd. Wij gaan lekker genieten, tot de volgende keer als we meer hebben te vertellen!
P.s.: Er komt iemand het internetcafe binnen en die roept: Rasta man! :-)
16 Juni 2009 - 14:51
Jo&Bas:
Dat klinkt al weer helemaal goed. Heerlijk dat je mobiel t niet doet. Negeer dit bericht ook maar :-)
Wij sluiten ons bij de vage internetcafe bezoeker aan en zeggen: Rasta Man!
Enjoy! X -
16 Juni 2009 - 18:14
Ans:
fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Nu lekker genieten van de villa en het mooie uitzicht. Dat Rasta man begrijp ik niet, had hij het nu tegen ED???:|) -
16 Juni 2009 - 19:26
Esther En Erwin:
Fijn dat de reis zo voorspoedig is gegaan!
Geniet maar lekker van jullie balkon naar het mooie uitzicht!
We horen jullie vanzelf wel weer!
Enjoy!! -
16 Juni 2009 - 20:54
Thaise:
He luitjes,
Blij dat het allemaal lekker verlopen is, geniet lekker van jullie uitzicht en ik sluit me aan bij anderen; Rasta man!!
Xx
T en R -
16 Juni 2009 - 22:07
Rob:
En hier blijft het maar matig weer. Bofferds dat jullie zijn. Have fun ! -
17 Juni 2009 - 18:21
Marga En Jelle:
Hallo vakantiegangers,
Wat een mooi eerste verhaal! Jullie maken gelijk al weer hele leuke dingen mee(een busschauffeur die kunstjes doet, grote villa, Rastaman, ziek mobieltje)Het kan niet op. We wachten met spanning op de volgende belevenissen.
Geniet van elke minuut, lieve groet van Jelle en Marga