Foto's en video's Seychellen - Reisverslag uit Zeist, Nederland van Edwin en Lisette - WaarBenJij.nu Foto's en video's Seychellen - Reisverslag uit Zeist, Nederland van Edwin en Lisette - WaarBenJij.nu

Foto's en video's Seychellen

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Edwin en Lisette

02 Juli 2009 | Nederland, Zeist

Hallo allemaal,

We zijn weer thuis en de eerste werkdagen zitten er alweer op! De terugreis was lang, maar is erg voorspoedig gegaan. Air Seychelles heeft ons veilig in Parijs gebracht en ons onderweg nog getrakteerd op een prachtig uitzicht over de piramides in Egypte. 'S avonds zijn we Parijs nog even in geweest maar al gauw kwamen we vast te zitten in vertraagde treinen en waren we alweer helemaal terug in het drukke westerse leventje...

We hebben enorm veel prachtige foto's gemaakt maar helaas kunnen we er op dit moment maar 10 kwijt op deze site. Daarom een kleine greep uit onze foto's. Tevens staan er 2 video'tjes op de site; de eerste is gemaakt op het strand van Anse Volbert in Praslin en geeft een goed beeld van de prachtige stranden in de Seychellen. Op het tweede filmpje sjokt een reuze schildpad op zijn gemakje voorbij op Curieuse Island.

Benieuwd naar alle foto's? Laat het ons weten en we komen ze een keer laten zien!

Tot 5 september, dan vertrekken we naar Canada voor een nieuw avontuur!

• 02 Juli 2009 - 20:44

Wendy:

Jeetje jongens, wat ziet dat er enorm vervelend uit zeg...pfff, daar zou ik ook wel naartoe willen.
    Fijn dat jullie weer heelhuids thuis zijn en nu idd op naar de volgende trip weer!
    Tot snel!
    Liefs Wen

• 03 Juli 2009 - 10:34

Thaise:

Ola,

Welkom terug in jachtig europa..
    Wat een ontzettend mooie foto's, we zien ze erg graag de 25ste!!!

T&R

• 06 Juli 2009 - 14:49

Esther En Erwin:

Jemig wat een mooie foto's!
    Zo te zien hebben jullie de camera goed door hoe die werkt! maar het ziet er daar ook wel super mooi uit!
    Schitterend!

• 17 Juli 2009 - 13:11

Nicole Canoy:

Hi, wat een bijzondere verhalen! Echt super! Ik ga zelf over 2 weken naar de Seychellen en ben daarom ff jullie verhalen gaan lezen. Want mijn vriend en ik willen ook op de 'backpack manier' deze prachtige eilenaden bezichtigen. Maar heb eigenlijk wat vraagjes: Hoe hebben jullie de villa's geboekt? Hebben jullie alles van te voren of daar ter plekke? Via internet? Was het moeilijk om iets goedkoops te vinden? Ook heb ik gelezen dat je voldoende geld moet meenemen want pinnen gaat daar lastig. Hoe hebben jullie dit gedaan? En met welke munteenheid betaalde jullie? Hoe kun je het beste excursies regelen?
    Andere tips/ideetjes zijn altijd welkom!
    Het zou super zijn als je me ff een mailtje stuurt! Mijn emailadres is n_canoy@hotmail.com
    Alvast bedankt. Vr groet Nicole Canoy